Gyász

2024.09.06. 09:00

Herczog Ricsi is gyászolja Lagzi Lacit, szívszorító szavakkal búcsúzott

Évtizedes cimboráját veszítette el Galambos Lajos. Lagzi Laci életét már nem tudták megmenteni a kórházban. Herczog Ricsi is búcsúzik szeretett barátjától.

Kemma.hu

Hatalmas veszteség érte Galambos Lajost, elvesztette egyik legjobb barátját, Lagzi Lacit, számolt be róla a borsonline. Kozelka Lászlót rengetegen szerették, jó barátságot ápolt Herczog Ricsivel is, aki közösségi oldalán búcsúzott szeretett barátjától.

A mulatós sztár egyik pillanatról a másikra került életveszélyes állapotba a kórházban. Gyakorlatilag már csak gépek tartották életben. Galambos Lajos a tragédia előtt úgy nyilatkozott cimborájáról, hogy agyhalál közeli állapotban van és ez már nem visszafordítható. Nem sokkal Lajcsi nyilatkozata után érkezett a szörnyű hír, Kozelka Laci, ismert nevén Lagzi Laci feladta a küzdelmet. 

A mulatós sztártól nem csak évtizedes barátja búcsúzik, többek között a dunaszentmiklósi harmonikás is, aki közösségi oldalán köszönt el szívszorító szavakkal Lacitól.

Egy tapasztalt, mosolygós arccal újra kevesebben lettünk... Köszönöm a barátságodat!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!