Tündérszépek

3 órája

Így ragyogott vármegyénk legszebbje a kifutón + fotók

Magabiztosan vonult végig Csorba Petra a kifutón. Nemrég rendezték meg a Mediaworks Tündérszépek 2024 döntőjét. Komárom-Esztergom legszebb lánya csak úgy ragyogott a szépségversenyen.

Kemma.hu

Nemrég rendezték meg a Mediaworks Tündérszépek 2024 országos szépségverseny döntőjét a fővárosi Danubius Hotel Heliában.

A Tündérszépek 2024-es döntőjében ragyogott Csorba Petra
A Tündérszépek 2024-es döntőjében ragyogott Csorba Petra
Fotó: Bánkúti Sándor

A megmérettetésen a csépi Csorba Petra képviselte vármegyénket. A versenyző ugyan helyezést nem ért el, de nem bánta meg, hogy jelentkezett a szépségversenyre. Életre szóló élményeket kapott. Lássuk, milyen csodásan és magabiztosan vonult végig a kifutón a csépi lány

Tündérszépek: bakancslistás álom vált valóra

Csorba Petra egy krábbi interjújában elmondta, hogy kiskorában a dédmamája sokszor mondta neki, hogy elindulhatna egy szépségversenyen. Persze a nagymamák már csak ilyenek, mindig elfogultak az unokáikkal. De a sok ösztönzés miatt ez a tétel is felkerült Petra bakancslistájára. És bár a dédi már nem lehet mellette, ettől függetlenül minden egyes nap érzi a támogatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában