Szakmai siker

2024.08.22. 19:28

Horányi Juli az István, a királyról: Az idei nyaram legnagyobb szakmai élménye

Az esztergomi várszínház direktorának sokoldalú tehetséggel megáldott lánya, Horányi Juli teljes erőbedobással készült az István, a király előadásra. A darabot augusztus 18-án, 19-én és 20-án is játszották.

Kemma.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Horányi Juliék Szegeden mutatták be az István, a király című előadást. Juli az Instagram-oldalán folyamatosan beszámolt a próbafolyamatról, amiből mindig átütött, mennyire lelkes, milyen odaadással készül színpadra állni Gizella szerepében.

Csodálatos élmény volt, hálás vagyok, hogy átélhettem, nehéz szavakba önteni, hogy mit jelent nekem ez az előadás, de majd igyekszem kifejteni

– írta, mint egy vallomást hivatalos oldalán

Most újabb bejegyzést tett közzé az énekesnőként és színésznőként is ismert előadó. Mint írja, hálval tartozik Novák Péternek, aki alkotótársnak maga mellé vette őt és még egy igazán neki való szerepet is rá osztott tavaly.

Általa része lettem egy különleges csapatnak, akikkel egy mágikus előadást hoztunk létre, amit immár nagyjából 50.000 ember látott és ebben nincs benne a tv nézők száma, akik tavaly és idén is láthatták az előadásról készült felvételt, plusz azok sincsenek benne, akik esetleg csak online tekintették meg. Az idei nyaram legnagyobb szakmai élménye, ami emberileg is nagyon-nagyon sokat adott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!