Eb 2024

2024.06.13. 20:23

Javában készülnek a szurkolói zónák

Pénteken indul az első mérkőzés. Az Európa-bajnokság óriási esemény, ebből adódóan a szurkolói zónák is készen állnak majd a szurkolók befogadására.

Kemma.hu

 Június 14-én elindul kontinensünk egyik legnagyobb sportrendezvénye, a labdarúgó Európa-bajnokság. Az esemény hatalmas tömegeket mozgat meg minden országban, de legfőképpen azon nemzeteket élteti ez az esemény, akiknek a válogatottja a helyszínen is szerepel. Ez alól országunk sem kivétel, a magyar labdarúgók ebben az évben is képviselni fogják hazánkat. Sokan otthon a televízió előtt követik majd a párharcokat, egyesek a stadionokból, mások pedig a szurkolói zónákból. Utóbbiból több Komárom-Esztergom vármegyei településen is lehet majd szorítani Magyarországnak. Oroszlányban is javában készülnek, a nagy kivetítők már állnak, az ülőhelyek és a kiszolgálók is készen állnak. 

Pénteken indul az első mérkőzés. Az Európa-bajnokság óriási esemény, ebből adódóan a szurkolói zónák is készen állnak majd a szurkolók befogadására.
Nagy kivetítőkön lesz követhető az idei labdarúgó Európa-bajnokság
Fotó: Zetovics Márió / Forrás:  24 Óra

A magyarok csapata szombaton, június 15-én Svájc ellen méretteti meg magát. Négy nappal később a házigazda német együttessel lépnek pályára, június 23-án pedig Skócia ellen léonek pályára labdarúgóink.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!