Sztárvilág

2009.08.28. 09:32

Kollégája a kedvese?

Mindig is vidám, mosolygós lány volt Peller Mariann, ám mióta szerelmes, és lefogyott, madarat lehetne vele fogatni! A képernyőn át is látszik: boldogabb, mint valaha.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mariann még a tőle megszokottnál is mosolygósabb manapság.
[/caption]Madarat lehetne vele fogatni: tíz kilótól sikerült megszabadulna hála Katus Attilának, aki a személyi edzője volt. A világbajnok sokáig Mariann minden pillanatát leste. A műsorvezető mára már olyan fegyelmezett lett, hogy miután megtanulta a gyakorlatokat, egyedül edz, és szépen betartja az előírt étrendet is. „Teljesen kiiktattam a fehér kenyeret és a cukros ételeket – meséli Mariann. „Rendszeresen járok edzeni, ha tehetem, hetente három alkalommal, mellette egy fogyasztócentrumba szépülök, ahol azon vannak a szakemberek, hogy eltüntessék azt a fránya narancsbőrt! Persze olykor nagy a kísértés, és mint a legtöbb nőnél, nálam is ingadozik az a két kiló.”



Kedvese várta itthon!

Mariann az idén már büszkén vonulhatott végig a strandon, hiszen remek formában van. „Barátnőkkel nyaraltam a Balatonnál, és Horvátországba is sikerült eljutnom. Sajnos hamar véget ért a szabadság, de nem is volt olyan rossz visszatérni, hiszen várt itthon a kedvesem. Még korai lenne bármit is elkiabálnunk, hiszen csak másfél hónapja vagyunk együtt. Annyit elárulok, hogy az egyik kollégámmal találtunk egymásra.” Ugyan a jó beszélőkével megáldott műsorvezető nem volt hajlandó elárulni, ki a párja, úgy sejthető, hogy az ő személyiségéhez leginkább Somogyi Zoltán illik, akivel nem is oly régen elmondták, hogy nagyon bírják egymás társaságát! Lehet, hogy a kollegiális viszonyból szerelem lett? Mariann kitért az egyenes válasz elől, de azt nem tagadta, hogy Zoltán szimpatikus neki.

„Először a külseje fogott meg, az a tekintet, ahogy rám nézett! – mesélte. – Nagyon csábító a szeme, és jó érzés belenézni! Fontos, hogy egy pasinak jó humora legyen, az övé pedig fantasztikus – nem akarok nagyképűnek tűnni, de még az enyémnél is jobb!”

Édesanyja a fő kritikusa

„Néha hiányzik a vidéki élet, de már megszoktam a fővárosi tempót. Amíg fiatal vagyok, nagyon jó ez a pörgés, de ha egyszer családom lesz, szívesen élnék kertes családi házban valahol vidéken – enged bepillantást terveibe. – Ahogy időm engedi, hazalátogatok a szüleimhez, akkor persze felhagyok a fogyókúrával is! Édesanyám kedvenceimmel szokott hazavárni, töltött vagy székelykáposzta a menü húslevessel. Naponta többször is beszélünk telefonon, amikor véget ér az élő adás reggel, az első, hogy anyut tárcsázom. Nővérem, és apu elfogultak velem, de anyu kritikus. Ha valamit nem jól csinálok vagy előnytelen rajtam a ruha, azonnal megmondja! Még a pályám elején arra hívta fel a figyelmem, hogy bal karomat, amelyikbe nem tartottam a mikrofont, állandóan rángattam, kalimpáltam vele. Én ezt észre sem vettem, de anyu többször mondta, hogy kislányom, ezt nagyon nem kéne! Hamar, le is szoktam erről az idétlen, felesleges mozdulatról.”

Nagy buli lesz, ha átmegyek

Ősszel más oldalát kell, hogy megmutassa: államvizsgázni fog. A csinos lány bármennyire is szeleburdinak tűnik néha, az esze a helyén van, hiszen most fogja megszerezni második diplomáját. „A Külkereskedelmi Főiskola után a Színház – és Filmművészeti Egyetem műsorvezető-rendezői szakára járok, és szeptemberben fogok államvizsgázni – meséli Mariann.– Végre elkészítettem a vizsgafilmemet, melyben Karinthynak egy kis szösszenetét dolgoztam fel. Eléggé izgulok a vizsgától, jeleztem is a kollégáimnak, hogy arra az időszakra szabadságot szeretnék kivenni. Mindenki izgul értem, nagy bulit csapunk, ha átmegyek.

Ajánljuk még:

- Kasza Tibi szexi fotókat készített Peller Mariannról >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!