Kiütéses vereség

2 órája

A Flensburg megsemmisítő vereséget mért a Kék Tigrisekre

Osztálykülönbség volt a Mol Tatabánya és a Flensburg között Németországban. A Kék Tigrisek jelentős különbségű vereséget szenvedtek a férfi kézilabda El harmadik játéknapján.

Luter Márk

Kiütéses vereséget szenvedett a Mol Tatabánya a nemzetközi kupaporondon. A Flensburg hatalmas különbséggel, 44–27-re legyőzte a Kék Tigrisek csapatát idegenben a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában. Az NB I. jelenlegi ötödik helyezettje nem bírt a jelentős játékerővel bíró német együttessel.

A Kék Tigrisek nem tudtak mit kezdeni a németekkel
A Kék Tigrisek nem tudtak mit kezdeni a németekkel
Forrás: Ingrid Anderson-Jensen

A Kék Tigrisek egyik játékrészben sem voltak meggyőzőek

Cristian Ugalde vezetőedző csapata tizenhét gólos különbséggel kapott ki a korábbi Bajnokok Ligája-győztes német sztárgárda ellen. A Tatabánya azelső félidőben kilenc-, míg a második felvonásban nyolc találattal maradt el kedd esti ellenfelétől.

Kézilabda, férfi Európa-liga, csoportkör,  G-csoport, 3. forduló

SG Flensburg-Handewitt (német)–Mol Tatabánya KC 44–27 (22–13)

Flensburg, vezette: Borge, Nygren (norvégok)

Tatabánya: Bartucz – Rodríguez P. 2, Maras 2, Havran, Topic 3, Przytula, Krakovszki B. 3. Csere: Székely M., Radvánszki (kapusok), Ntanzi 6, Dissinger 3, Plaza 3, Lemos 2, Damatrin, Enomoto 3/2, Golubovic. Vezetőedző: Cristian Ugalde

Az eredmény alakulása: 8. p.: 7–1. 17. p.: 15–8. 29. p.: 22–12. 33. p.: 29–15. 45. p.: 31–21. 55. p.: 41–24

Kiállítások: 4, illetve 8 perc

Hétméteresek: 1/1, illetve 2/2

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!