Hirdetés

2 órája

Miért érdemes részt venni az Egészségvároson? Védnökeink válaszolnak!

A Richter Egészségváros egy INGYENES családi programsorozat, amely SZŰRÉSEKKEL, egészségügyi TANÁCSADÁSOKKAL és ismeretterjesztő ELŐADÁSOKKAL kívánja felhívni a lakosság figyelmét az egészségmegőrzés fontosságára, valamint a prevenció jelentőségére.

PR cikk
 

A programsorozaton már a kezdetek óta részt vesznek védnökeink, akik nem csupán arcukat és nevüket adják a rendezvényhez, de aktívan részt is vesznek az egyes programokon. Ennélfogva bőven akad kedves emlék, élmény, tapasztalat, amit megoszthatnak velünk, hiszen ezúttal arra voltunk kíváncsiak mi jut eszükbe az Egészségvárosról, miért érdemes részt venni a programokon.

Mi a kedvenc emléked a Richter Egészségvárossal kapcsolatban?

Béres Alexandra: Az Egészségvárosban a legjobban a találkozást szeretem a kollégáimmal, valamint az emberek fénylő tekintetét, amikor egy-egy téma valóban érdekli őket. Ennél nincs is jobb egy előadó számára.

Katus Attila: A profi szervezés és a barátságos légkör, ami elsőnek eszembe jut.  Szeretem, hogy különböző városok csodálatos főterein kerülnek ezek az események megrendezésre. ahol a társadalom minden rétege megfordul. Soha nem feledem, hogy egyszer Szegeden újdonsült házasokat, esküvői öltözékben is testmozgásra bírtam :)

Rudolf Péter: Talán inkább a legabszurdabbal kezdem. Az 1945 című film munkálatai közben több, mint 10 kilót híztam egy szerep érdekében. Az Egészségváros arcaként különös ellentmondásba keveredett a mondandóm a külcsínemmel. Elkerekedett tekintettel néztek rám a rendezvény résztvevői. Kellett egy nagy monológ míg „kimosakodtam”...

Az életem részévé váltak ezek a rendezvények. Bármiben vagyok elmerülve, bármiben dolgozom, mindig jó érzés megmártózni az Egészségváros hangulatában. Ráadásul jómagam is részt veszek természetesen a szűréseken.

Szily Nóra: Boldogan idézem fel, hogy teltházzal, illetve sátorral zajlottak az előadásaim, és az emberek közül sokan odajöttek, vagy aztán írtak nekem, hogy a gondolataimat, praktikáimat beépítették a mindennapi életükbe. Jó átélni, hogy hasznosat cselekedtem.

Mit üzennél azoknak, akik hezitálnak, hogy ellátogassanak-e idén október 12-én Esztergomba a Richter Egészségvárosra? Miért érdemes részt venni?

Béres Alexandra: Az Egészségváros odamegy, ahol mi élünk, rajtunk múlik, hogy mi is oda menjünk a rendezvényre, hogy elérhessenek minket a pozitív impulzusok!

Jaksity Kata: Én a kezdetektől részt veszek az Egészségváros programban, és nem tudom megunni. Egyrészt nagyon jó csapattal dolgozom itt, ennyi idő alatt baráti viszony alakult ki sokakkal, és nagyon örülünk mindig a közös munkának. Ezen kívül bevallom, én is kihasználom, hogy itt ennyiféle szűrést el lehet végezni egy helyen. És amit nagyon szeretek benne, az a közönsége. A legtöbb rendezvényen nincs ilyen közvetlen kapcsolatunk, visszajelzésünk a közönségtől, itt a Richter a Nőkért sátorban olyan kis közösség alakul ki mindig, látszik, hogy tényleg érdeklik a beszélgetéseink, szeretnének belőle inspirálódni, tanulni és ez engem is mindig motivál, hogy még jobb legyen az előadásom.

Katus Attila: Azt, hogy ne hezitáljanak, ugyanis jó hangulatban, családias környezetben tehetnek az egészségükért. Szűréseken vehetnek részt, érdekes előadásokat is meghallgathatnak, szórakoztató programokat is találhatnak, vagyis az egész családnak nagyon kellemes és egyben hasznos hétvégi program az Egészségváros.

Rudolf Péter: Azért érdemes kilátogatni az Egészségvárosra, mert egyszerre tehetünk önmagunkért és a városunkért. Spórolunk időt a jól szervezett szűrésekkel, képbe kerülünk az egészségügyi állapotunkkal.

Szily Nóra: Ha valamiben biztosak lehetnek, az több dolog is: egyrészt a Richter egész csapata azon van és lesz, hogy a rendezvény biztonságban - mindenkire vigyázva - történjen. Másrészt egy-egy helyi jó ügyért teszünk, gyűjtünk, ami a település számára fontos és előremutató. Harmadrészt a szűrések, beszélgetések, előadásk mind azt a célt szolgálják, ami mostanában a legfontosabb szlogenné vált: „Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!” Remélem, hogy sokakkal találkozhatok majd! Én lelkesen várom és készülök rá!

Idén ősszel az Egészségváros utolsó állomása Esztergom lesz. A program keretében a Richter Gedeon Nyrt. 3,5 millió forintos alaptámogatást ajánl fel az Esztergomi Vaszary Kolos Kórház számára. Ezt az összeget a lakosok aktív részvételükkel tovább növelhetik, hogy megvalósulhasson az intézmény célja, a csontsűrűség mérő készülék beszerzése.

Látogass el Te is a Széchenyi térre október 12-én, ha fontos számodra a saját egészséged megőrzése és az egészségügy fejlesztése is!!!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában