Segítség

2 órája

Két kamaszt hagyott maga után az elhunyt édesapa - összefogtak a rászoruló családért

Szörnyű tragédia rázta meg év elején a szárligeti családot. Most összefogott az erdészet és sportegyesület a rászoruló család megsegítéséért.

Kemma.hu

A térség országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be arról, hogy nehéz sorsú családnak segítettek. Szárligetre látogatott Vérteserdő Zrt. vezérigazgatója, Macsek Lajos, Bencsik János és Tessely Zoltán országgyűlési képviselők, valamint a a Bicskei TC képviselői. A rászoruló család számára az erdészet és a sportegyesület is 500-500 ezer forint adományt adott át.

A rászoruló család két gyermeke vette át az 500-500 ezer forint adományt
A rászoruló család két gyermeke vette át az 500-500 ezer forint adományt
Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai medencéért

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a rászoruló család családfője

Év elején szörnyű tragédia rázta meg a családot. Január 11-én tragikus hirtelenséggel, 37 éves korában elhunyt Válóczi Gábor. Az édesapa két kamaszt hagyott maga után. Özvegy felesége egyedül neveli 13 éves kislányukat és a 14,5 éves Gábort, aki a Bicskei Torna Club Egyesület tehetséges utánpótlás-játékosa. 

Gábor igazi labdarúgótehetség, az elmúlt idényben a Bicskei TC U14-es korosztályú csapatának alapembere volt, idén ősszel pedig már a 16 évesek kezdőcsapatának tagja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában