Sokkoló bejelentés

1 órája

Azahriah visszavonult: éld át te is az egyik utolsó koncertjét +videó

Még egy darabig biztosan minden rajongónak emésztenie kell az egyik legsikeresebb magyar zenész bejelentését. Azahriah egyik utolsó itthoni koncertjét mutatjuk meg nektek.

Kemma.hu

Szinte az egész országot sokként érte Azahriah vasárnapi bejelentése. Az ország jelenlegi legsikeresebb zenésze visszavonul. A fiatal sztár YouTube-csatornáján tudatta követőivel, hogy most egy darabig nem találkozhatnak vele. Baukó Attila többször koncertezett Komárom-Esztergom vármegyében is. Többek között lépett fel a Víz Zene Virág Fesztiválon is. Egyik utolsó hazai koncertjét az észak-komáromi erődben adta. Amely nem csak nagy sikere, egy sajnálatos tragédia miatt is emlékezetes marad nem csak a rajongók, hanem Azahriah számára is.

Azahriah szomorú bejelentést tett. Egyik utolsó koncertjét Észak-Komáromban adta, amit tragédia is beárnyékolt
Azahriah szomorú bejelentést tett. Egyik utolsó koncertjét Észak-Komáromban adta, amit tragédia is beárnyékolt
Fotó: Kiss Annamarie / Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Azahriah sokkolta a rajongóit

Visszavonuló tájékoztatójában arról is ír a fiatal zenész, hogy pihenésre van szüksége. Változásokat szeretne és tanulni, fejlődni. De ígéretet tett arra is, hogy visszatérése nagyobb lesz, mint bármi eddig. Természetesen a hála és köszönet sem maradhatott ki Azahriah búcsújából.

Őszintén, hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.

A fiatal sztár mielőtt európai turnéjára indult volna, az egyik utolsó hazai koncertjét Észak-Komáromban adta, ahol nem is volt kérdés, hogy ismét telt ház előtt lép színpadra. Garantált volt a siker, azonban a felhőtlen szórakozást beárnyékolta egy sajnálatos tragédia. Egy 55 éves férfi unokáival látogatott ki az észak-komáromi erődbe, hogy együtt élvezzék az Azahriah-koncertet. A férfi szívrohamot kapott. Ahogy arról beszámoltunk, 40 percig küzdöttek a koncertező életéért, de nem tudták megmenteni.

A történtek után Azahriah megmutatta, hogy nem csak kiváló zenész, hanem egy elképesztően jószívű és gondoskodó ember is. Instagrmján reagált a tragédiára. Posztjában kifejtette, hogy felelősnek érzi magát a történtekért, ezért a koncertje bevételének nagyobbik részét felajánlja a gyászoló családnak. 

Borzasztóan sajnálom a Komárnóban történteket. Amióta lejöttem arról a színpadról, csak ez jár a fejemben, és a legszomorúbb, hogy ez az ember valószínűleg csak az unokáját vagy gyereket kísérhette a bulira, azaz ha nem vagyok vagy nem ott vagyok akkor valószínűleg máshogy alakul minden

– reagált akkor a fájó esetre Azahriah.

Az észak-komáromi koncertet imádták a rajongók. Ezt bizonyítja az alábbi koncertvideó is, melyet az esemény után a szervezők osztottak meg az Authentica Kultúra Határok Nélkül Facebook-oldalán

Azahriah korábban Tatán, a Víz Zene Virág Fesztiválon is hatalmas bulit csapott. Arról a koncertjéről is mutatunk nektek videót, hogy kicsit nosztalgiázzatok a fiatal sztár szomorú visszavonulást bejelentő üzenete után.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!