Kék hírek, bulvár

2013.02.25. 11:45

Kipakolták az ÁNTSZ régi épületét

Címkék#Tatabánya

Cs. Ferenc és S. Ottó próbálta meg ellopni a vasanyagot az ÁNTSZ egykori, tatabányai épületéből.

Kemma.hu

Tettenérést követően dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság a 49 éves Cs. Ferenc és a 41 éves S. Ottó tatabányai lakosok ellen. Egy használaton kívüli ingatlanból próbáltak meg vasanyagot eltulajdonítani február 24-én Tatabányán.

Túl nagy volt a jövés-menés az ÁNTSZ egykori épülete körül, ahol az elmúlt hetekben többször értek tetten a rendőrök betörőket. A használaton kívüli ingatlanból ezúttal hangos fűrészelés zaja szűrődött ki, melyet a környékbeliek is meghallottak és értesítették a rendőrséget. Az elkövetők észre sem vették az egyenruhásokat, olyan nagy zajt csaptak, így meglepődtek, mikor szembe találkoztak velük. Tettenérésüket követően elmondták, hogy az egykor fűtésre szolgáló vascsöveket fűrészelték, hogy azokat eladhassák a méh telepen és pénzhez jussanak.

Előállításukat és gyanúsítotti kihallgatásukat követően a két férfi ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!