Labdarúgás

2024.09.01. 07:50

A Kazincbarcika a Bányász mai ellenfele

Újfent otthon lép pályára a Bányász. Az Opus Tigáz Tatabánya az előző heti vereség után térne vissza a győztesek sorába.

Kemma.hu

Folytatja a szezont a Tatabánya NB II.-es csapata. Az előző hétvégén, augusztus 25-én vereséget szenvedett az együttes, ahol hazai pályán fogadták a Budafoki MTE csapatát. Az első találatig nem is kellett sokat várni, Merényi Ádám már a 22. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat számára. A 30. percben aztán egyenlített a Tatabánya Varga Dominik góljával, ám öt perccel később Németh Márió ismét megszerezte a vezetést a Budafok számára. Izgalmasan telt tehát az első felvonás. Ellentétben a második félidővel, amely eseménytelenül telt. Nem is változott az eredmény, a Budafok kitartott az előnyével, és végül győzelmet arattak.

Opus Tigáz Tatabánya - Budafoki MTE NBII. foci (30)
Nehéz meccs előtt a Tatabánya 
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A héten sem lesz feltétlen könnyű dolga a Bányásznak, ugyanis a tabella hatodik helyét elfoglaló Kazincbarcika ellen lépnek pályára.

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NB II., 6. forduló.

Opus Tigáz Tatabánya - Kolorcity Kazincbarcika SC

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, vasárnap, 16 óra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában