Mol Esztergom

2024.09.13. 16:29

Elek Gábor csapata a Debrecen otthonába látogat

A fantasztikus szezonrajt után szombaton kora este televíziós mérkőzés vár a Mol Esztergomra. Elek Gábor NB I.-ben érdekelt női kézilabda-csapata a Debrecen ellen lép pályára idegenben.

Luter Márk

A Mol Esztergom élvonalban „vitézkedő” együttese az előző idényben még a Bajnokok Ligájában érdekelt, idén pedig az Európa-ligában induló, magyar bajnoki negyedik Debrecen otthonába látogat. Elek Gábor vezetőedzőre tehát nem vár könnyű feladat. A szeptember 13-15-i hétvégén a második fordulóval folytatódik a női kézilabda NB I.-es bajnokság.

A Vácról a Duna túlpartjára érkező Ballai Borbála is fontos szerephez juthat a Debrecen ellen
A Vácról a Duna túlpartjára érkező Ballai Borbála is fontos szerephez juthat Elek Gáborékkal a Debrecen ellen
Fotó: Hagymási Bence / Forrás: 24 Óra

Elek Gábor tanítványai nagyszerűen debütáltak az első osztályban

Az esztergomi lányok múlt szombaton a hét gólt jegyző Faragó Lea, valamint az öt találatig jutó Kármán Luca (akit az M4 Sport kézilabda-magazinja a forduló álomcsapatába is beválasztott) vezérletével a vártnál talán nagyobb különbséggel, saját közönségük előtt kézilabdázva 27–19-re legyőzte a Kisvárdát, míg a Debrecen a nyitó fordulóban nagy fölénnyel, 39-24-re nyert a hazai környezetben pályára lépő Vasas ellen.

A párharc a kézilabda-barátok mellett a közmédia szerint is a forduló hátralévő mérkőzései közül az egyik, hanem a legérdekesebbnek ígérkező összecsapása, hiszen a hétvégén 14 és 22 óra között a Duna World csatorna helyén fogható M4 Sport + szombaton 18 órától élőben közvetíti az izgalmasnak ígérkező találkozót Hajdú-Bihar vármegye székhelyéről.

Kézilabda NB I., női, 2. forduló

DVSC Schaeffler – Mol Esztergom

Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok szombat, 18 óra

Vezeti: Kiu G., Kiu T.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában