Labdarúgás

2024.08.31. 20:22

Négy gólos meccsen szenvedett vereséget a KFC Komárom

A Nagymihály együttese nyerte a szombat esti mérkőzést. A KFC Komárom az ötödik fordulóban szerzett történelmi sikere után nem tudott újrázni augusztus 31-én.

Kemma.hu

A Michalovce (Nagymihály) csapatát fogadta a KFC Komárom a szlovák élvonalbeli bajnokság hatodik fordulójában. Az első félidőben a hazai csapat volt képes több lövést leadni, szám szerint ötöt, amiből kettő volt kapura tartó. Ellenfelük négyszer próbálkozott és egyszer számított veszélyesnek, ami gólt is ért: Enzo Arevalo a 31. percben vette át a vezetést a csapatának, Nagymihálynak.

A második felvonás hasonló ütemben telt, a vendégek azonban képesek voltak egy újabb találatot szerezni: a görög Aléxandrosz Kizirídisz juttatta a labdát a kapuba,egészen pontosan a 73. minutumban. 

Mozgalmas utolsó percek

Az utolsó percekben a komáromiak jutottak büntetőhöz, amit Šimon Šmehýl a 90. percben értékesített. Érdekesség, hogy 5 perccel később a nagymihályiak is tizenegyest rúgtak, melyet Matúš Marcin szerzett meg a csapatának, így 1-3-as vereséget szenvedett a Komárom.

Labdarúgás, Niké Liga, 6. forduló.

KFC Komárom - MFK Zemplín Michalovce (Nagymihály) 1-3 (0-1)

FC ViOn Stadion (Zlaté Moravce)

A Komárom kezdői: Trefil - Diviš, Špiriak, Rudzan, Šmehyl, Pillár, Ožvolda, Špyrka, Bayemi, Ganbayar, Sylvestr.

Gólszerzők: Šmehyl (90.), illetve Enzo (31.), Aléxandrosz (73.), Matúš (90+5).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában