Kemma.hu videó

2024.07.14. 19:42

A vasárnapot is erősen zárták a triatlonisták +fotók, videó

Július 14-én rendezték az Old Lake Man középtávú triatlonversenyt. A nagy hőségben továbbra is kitartottak az indulók, így szép eredmények születtek a hét utolsó napján.

Kemma.hu

Vasárnap a középtávon tesztelték tudásukat az Old Lake Man versenyén, mely egyben az Amatőr Magyar Kupa versenyszámát is jelentette. Az 1,9 kilométer úszás, 90 kilométer kemény kerékpározás és 21 kilométer futás kegyetlennek tűnhet, a versenyzők azonban nagyon szépen helytálltak, csakúgy, ahogy a szombati rövidtávon is. 

Old Lake Man középtáv rajt 2024
Kemény versenyen vannak túl az indulók Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A nők között az abszolút első helyet Szikszai Éva szerezte meg az igazán kiemelkedő 5:40:37-as idejével. Második helyen Kovács-Omischl Lejla ért be (Honvéd Szondi György Sportegyesület; 5:45:51), a dobogó alsó fokát pedig Nagy Eszter Judit (Szilágyi Triathlon Team; 5:48:03) foglalta el.

A férfiaknál Németh Gergő bizonyult az abszolút legjobbnak. A Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club sportolója 4:16:59-es idővel teljesítette a nagy kihívást, mögötte Zsebe Olivér (Budaörsi Triatlon Klub Sportegyesület; 4:19:04) és Zubornyák György (HÍrös Endurance Kerékpáros és Triatlon Sport Club; 4:42:28) ért be.

A váltóversenyek

A női váltóverseny legjobbjának a Csiga Team bizonyult (Konnáth Erika, Sütöri Gyöngyi, Konnáth Melinda), a férfiaknál pedig a VÉRTESKER (Okos Glória, Kuba Roland, Bakonyi Fruzsina) a 4:00:18-as célidővel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!