Káprázatos csodatini

2024.07.03. 14:40

Íme Jackl Vivien győztes úszása a junior Eb-n! + videó

Továbbra is keressük a szavakat a tatabányai csodalány tegnapi úszására! Jackl Vivien 400m vegyesen versenycsúccsal megvédte Eb-címét a Vilniusban zajló junior úszó Európa-bajnokságon.

Luter Márk

A mindössze 15 éves Jackl Vivien megnyerte a 400 méteres női vegyes úszás döntőjét a vilniusi junior úszó Eb-n. A 2008-as születésű tatabányai úszófenomén új korosztályos Európa-bajnoki csúcsot (4:39.28) repesztett Litvániában, másodpercekkel maga mögé utasítva Európa legjobb 2006-os évjáratú úszólányait. A Tatabányai Vízmű SE kiválósága nem áll le, hiszen szerda este 1500m gyorson döntőzik, melybe a negyedik idővel kvalifikált.

Jackl Vivien megvédte junior Európa-bajnoki címét 400m vegyesen!
Jackl Vivien megvédte junior Európa-bajnoki címét 400m vegyesen!
Forrás: European Aquatics/Facebook

Íme Jackl Vivien aranyérmet érő szenzációs úszása 

A keddi győzelmét követően már nyilatkozott is a tatabányai csodaúszó

  

Az Egerszegi Krisztina korosztályos rekordjait is megjavító csodatini a Magyar Úszószövetség Facebook-oldalán elérhető videóban elmondta, hogy a keddi már a harmadik úszása volt 4:40 perc alatt, mely szerinte nagyon jó előjel a párizsi olimpiára nézve.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában