Celeb

2024.07.05. 14:35

Legendás műsor vezetőjeként térhet vissza Palik László

Három év elteltével térhet vissza a televízió képernyőire az ismert műsorvezető. Palik László egy legendás műsor vezetője lehet a közeljövőben.

Kemma.hu

A tatabányai születésű legendás műsorvezető hosszú idő után tér vissza a televízió képernyőire, számolt be róla a Borsonline. Palik Lászlóval mostanság kevesebbet találkozhattak a nézők, bár a podcastok kedvelői a Palikék Világa elnevezésű produkció keretein belül rendszeresen hallatják és láthatják az ismert műsorvezetőt.

Palik László visszatér a képernyőkre?

Palik László még a '90-es években tűnt fel az Ötödölő című műsorban, ami sokak kedvence volt. Hosszú éveken keresztül volt a Formula 1 szakkommentátora, ahol egy ország szerette meg a hangját, izgalmas közvetítéseit. 

Három évvel ezelőtt szerepelt utoljára a TV2 csatornáján. 2019 és 2021 között volt a nagy sikerű Exatlon Hungary házigazdája, valamint a Fuss, család, fuss! sport-reality-nek. A SorozatWiki nyomán a Bors írt most arról, hogy Palik visszatér a TV2 képernyőjére, ráadásul egy legendás műsor, a Legyen Ön is Milliomos műsorvezetőjeként. A vetélkedő a 2024/25-ös televíziós szezonban kerülhet újra a TV2 képernyőjére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában