Eb 2024

2024.07.05. 14:13

Vincze István szerint a kapusnak és a csapategységnek köszönhető a törökök továbbjutása

Hollandia átgázolt Románián, Törökország pedig egy nagyon izgalmas mérkőzésen jutott tovább Ausztria ellen a negyeddöntőbe. Vincze István, a tatabányai sportikon elemezte a nyolcaddöntők utolsó két mérkőzését.

Kemma.hu

Kedden, július 2-án értek véget az idei labdarúgó Európa-bajnokságának nyolcaddöntői. Ahogy korábban is, ezen a napon is két mérkőzést rendeztek, a délután hat órakor elrajtoló ütközeten Románia és Hollandia, az este kilenckor induló meccsen pedig Ausztria és Törökország csapott össze. A második találkozókat Vincze István, tatabányai klublegenda elemezte a Kemma.hu-nak.

Törökország a 2024-es Eb-n
Törökország egy elképesztően izgalmas meccsen jutott tovább a negyeddöntőbe
Forrás:  MTI

Remekelt a törökök kapusa

Vincze István szerint a törökök most eufórikus pillanatokat élnek át, de könnyen találkozhatnak meglepetésekkel.

Kiprich József megtanította futballozni a hollandokat

Utóbbiakat esélyesebbnek tartja a negyeddöntőben.

További mondataiban Pilu nyomatékosította, hogy az osztrák csapat hiába helyezte nyomás alá a törököket, mindig volt utóbbiaktól valaki, aki kivédekezte a támadásokat. Ha jók voltak a támadások, akkor a kapusuk brillírozott, főleg a végén, amikor megmentette nemzetét a hosszabbítástól.

Vincenzo Montella jó munkát végez véleménye szerint, mindent kihoz játékosaiból.

– Fiatal srácok alkotják a török válogatottat, sokra hivatott ez a társaság – fejezte ki véleményét arról, hogy a csapat átlagkora ellenére nagyon szépen kezelik a nagy nyomással járó helyzeteket a török focisták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában