Közös meccsnézés

2024.06.13. 07:22

13+1 szurkolói zóna és terasz, ahol nézhed az Eb-t

Június 14-én kezdődik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság. A vármegyei több pontján szurkolói zóna is közös meccsnézésre invitálja a foci szerelmeseit.

Kemma.hu

Június 14-én, pénteken a Németország-Skócia nyitó mérkőzéssel kezdődik és egy hónappal később, július 14-én a kontinensviadal döntőjével zárul a németországi, 17. labdarúgó Európa-bajnokság, melynek mérkőzéseit számos vendéglátó-egységben és szurkolói zónában is figyelemmel lehet majd követni. Az előttünk álló egy hónapig tartó futballünnepen legalább három mérkőzés erejéig a magyar labdarúgó-válogatottnak is szurkolhatunk. Marco Rossi csapata, élén Szoboszlai Dominikkal 2016 és 2021 után sorozatban harmadjára jutott ki az Eb-re. Összegyújtöttük, a teljesség igénye nélkül, hogy hol várja szurkolói zóna a drukkereket.

szurkolói zóna - Június 14-én kezdődik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság. A vármegyei vendéglátó-egységek szurkolói zónái közös meccsnézésre invitálják a foci szerelmeseit.
Már a nyitómeccsre kinyílik mindegyik szurkolói zóna
Fotó: Ádám János / Forrás: Boon.hu

Jó hír, hogy az elmúlt világversenyekhez hasonlóan a Komárom-Esztergom megyei vendéglátó-egységekben és szórakozóhelyeken, telepített szurkolói zónákban barátok és ismerősök társaságában közösen is szurkolhatunk Magyarországnak, illetve kedvenc válogatottainknak. 

Esztergomban a főtéren nézhetjük a futball párharcokat

A Széchenyi téren óriási, 40 négyzetméteres LED falon keresztül követhetjük a közelgő kontinensviadal összes mérkőzését – közölte az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. Érdemes lesz felkeresni a szurkolói zónát, ahol babzsákokon, illetve sörpadokon ülve, baráti társaságunkkal közösen élhetjük át az Európa-bajnokság legizgalmasabb pillanatait.

A szervezők tájékoztatása szerint a főtéri futballmámorhoz hozzátartozik az is, hogy a helyszínen különleges programok és vendégek is várják majd az érdeklődőket, tehát nem pusztán az összecsapások miatt lesz érdemes kilátogatni a szurkolói arénába. Például június 15-én 14 órától a korábbi magyar és utánpótlás Európa-válogatott, U20-as világbajnoki bronzérmes Dudás Ádám, június 19-n Priskin Tamás korábbi válogatott labdarúgó, valamint július 12-én este Rakonczay Gábor kétszeres Guinness világrekorder és hatszoros óceánátkelő hajóssal is találkozhatunk a téren. 

Ezen kívül lesz moziest és kvízjáték is. Abban biztosak lehetünk, hogy a magyar válogatott csoportmérkőzésein kiváló hangulat lesz, vélhetően több ezren biztatják majd együtt Szoboszlai Dominikékat a svájciak, a németek és a skótok ellen.7

Ahogy azt megszokhattuk, a gasztronómiai felhozatal is igen változatos lesz, a kézműves csapolt sörök és minőségi röviditalok mellett koktélokat, üdítőket, ételeket is fogyaszthatunk, de lesz palacsinta, hamburger, sőt még nachos és perec is. Fontos, hogy a szurkolói zóna ingyenesen látogatható, a helyszínt a mérkőzések előtt egy órával nyitják meg, majd az összecsapások után egy órával később zárják. További részletes információk a visitesztergom.hu oldalon érhetők el.

Szurkolói zóna a friss NB II-esekkel

Az előző hétvégén a másodosztályba feljutó OPUS Tigáz Tatabánya is invitálja a futballfanatikusokat június 14. és 16. között, a Tatabányai Sörfesztiválon található hivatalos szurkolói zónájában, ahol az érdeklődőket egy hatszor négy méteres óriáskivetítővel várják. Az ingyenes rendezvényt a Tatabányai Multifunkciós Csarnok környékén rendezik.

Itt is is szoríthatunk kedvenc csapatainknak:

  • a tatabányai Gyémánt fürdőben
  • Tatabányán, a Madách úti sörözőben
  • a dorogi Bécsi úton található sörözőben
  • Tatán, az Esterházy-udvarban található szórakozóhelyen
  • a tatai Bacsó Béla úton található négycsillagos hotelben
  • Tatán, a Fákyla úti bisztróban 
  • Tatán, a Piac téri hamburgerezőben
  • Tatán, a vár és az Öreg-tó között
  • az oroszlányi Malom-tó melletti pizzériában
  • az oroszlányi víztoronyhoz közeli büfében
  • Kisbéren, Kossuth Lajos utcában található bár kerthelyiségében 
  • Környén, az Alkotmány úton

Jó szurkolást kívánunk minden kedves olvasónknak. Hajrá Magyarország!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában