Új eszköz

2024.06.05. 09:01

Többet nem kell megkérdezni Nyergesújfalun, hogy mennyi van még hátra

A Nyergesújfalui SE labdarúgócsapata a közösségi felületén mutatta meg a nagyközönségnek az új eszközt, amivel a sportpályájuk bővült.

Túri Csaba

A játékosok és a szurkolók is tudni fogják, hogy mennyi telt el a mérkőzésből

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Igencsak mozgalmas hónap van a nyergesújfalui focicsapat mögött. Előbb megnyerték a megyei első osztályú bajnokságot, majd rá két hétre a megyei kupát is elhódították. A tökéletes szezon végén pedig nem csak a klub vitrinje gazdagodott a trófeákkal, hanem a Hajnal Tamás Sportcentrum is egy új eszközzel bővült.

Az új eredményjelző a nyergesújfalui Hajnal Tamás Sportcentrumban
Az új eredményjelző a nyergesújfalui Hajnal Tamás Sportcentrumban
Forrás: Facebook/Nyergesújfalu SE

A csapat Facebook-oldalán megjelent poszt szerint egy korszerű eredményjelzővel bővült a sportpálya, így a játékosoknak nem kell folyton a bírót kérdezni, hogy mennyi van még hátra, míg a szurkolóknak nem kell folyamatosan az órájukat nézni a mérkőzésből hátralévő idő miatt. A távirányítóval működtethető eredményjelző értelemszerűen az eltelt időt és a mérkőzés aktuális állását mutatja. A pálya körüli munkálatok folynak tovább, ugyanis többek között a gyepet is felújítják Nyergesújfalun.

„A gyep felújítás továbbra is folyamatban van, a kapuk előtti koptatott részt kell még kicserélni, viszont hamarosan a hátsó öltözőben is elkezdődnek a felújítási munkálatok, átalakításra és új vizesblokk kiépítésére kerül sor” - áll a klub közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában