NB III

2023.10.14. 14:00

Fájó emlékekért vágna vissza az Opus Tigáz Tatabánya

Fokozott érdeklődés lehet a hétvégén, hiszen rangadót vív a Bányász.

Herczeg István

Rengeteg szurkoló lehet a VLS Veszprém elleni meccsen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

NB III., Észak-Nyugati csoport, 11. forduló
Október 15, vasárnap, 15 óra
Opus Tigáz Tatabánya-VLS Veszprém

Ha van valakinek visszavágnivalója a Tatabányának, akkor az a Veszprém. Az előző szezonban a két csapat fej-fej mellett haladt a bajnoki címért, és a sorsolás pikantériája alapján a két csapat az utolsó fordulóban dönthette el a bajnoki cím sorsát egymás között.

 Azon a találkozón nagyon sokáig vezetett a Tatabánya, ám a találkozó legvégén egyenlített Pető Tamás csapata, így aztán ha a győzelemnek nem is, a bajnoki címnek örülhetett a veszprémi gárda. 

Az osztályozón aztán elbuktak, így maradtak ebben az osztályban címvédőként. Az idei teljesítményükre sem lehet panasz, jelenleg a harmadik helyen áll a csapat, míg a Tatabánya a második, de csak két pont a differencia. A Veszprém két meccs óta nyeretlen, a Tatabánya viszont fontos három pontot gyűjtött be az előző körben. A két csapat Tatabányán legutóbb tavaly novemberben futott össze, az a találkozó nem hozott gólt. Mondanunk sem kell, hogy ez a találkozó mennyire fontos Gyürki Gergőéknek, így biztosan sokan fognak kilátogatni erre a meccsre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!