NB III.

2023.08.30. 20:32

Nagy kiütésbe futott bele a Komárom VSE

Négy forduló alatt négy gólt kapott László Péter csapata, most egy meccs alatt ötöt.

Herczeg István

Nem sikerült pontot szereznie a komáromiaknak Szombathelyen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Az újonc otthonában lépett pályára a KVSE a hétközi fordulóban. A két csapat eddigi teljesítménye igencsak hasonló volt, hiszen a fordulót megelőzően csak egy pont volt a differencia, így joggal lehetett számítani egy szoros meccsre. Ez aztán egyáltalán nem így lett, hiszen az újonc Haladás gyakorlatilag az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. Ekkor már 4-0 volt a különbség, a szünet után pedig mindkét fél betalált. A hazaiaknál Szabó Martin mesternégyest rúgott, így magasan a mezőny legjobbja lett. A KVSE ezzel a vereséggel visszacsúszott a tabella 10. pozíciójába, de vasárnap az ETO Akadémia ellen javíthat. 

NB III., Észak-Nyugati csoport, 5. forduló
Szombathelyi MÁV Haladás VSE-Komárom VSE 5-1 (4-0)
Szombathely, vezette: Dombi O. (Turi M., Cseresznyák Cs. Á.)
Szombathely: Horváth B. - Buzás (Vigh, 55.), Pap, Ferencz (Árvay, 55.), Szenczi (Tóth B., 55.), Balogh (Simon, 55.), Tóth M., Szabó, Kovács, Horváth M., Németh. Vezetőedző: Szenczi Imre.
Komárom: Maszlavér - Wágenhoffer, Szabó B., G. Bíró (Jankovics, 79.), Sandal, Köles, Irmes, Szénási (Kalmár, 46.), Tímári (Popovics, 74.) Oláh (Szecsődi, 74.), Nagy Z. (Tóth, 79.) Vezetőedző: László Péter.
Gólszerzők: Szabó (7., 44., 46., 68.), Tóth M. (28.), illetve Sandal (77.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában