Dzsúdó

2023.07.14. 09:00

33 esztendőt ünnepeltek a leányvári dzsúdósok

Megjutalmazták az elmúlt bő három évtized legjobbjait.

Kun Attila

Méltóképpen emlékeztek meg az elmúlt 33 esztendő sikereiről

Forrás: beküldött

A Leányvár SE cselgáncsozói az elmúlt 33 év során jelentős sikereket ért el nemzetközi versenyeken, az elnyert serlegeket és mozaikokat egy, a helyi Farkas János Művelődési Házban szervezett gyönyörű kiállításon mutatták be a szakosztály tagjai. A rendezvény lehetőséget nyújtott az érdeklődőknek arra, hogy betekintést nyerjenek a klub történetébe és eredményeibe, valamint megcsodálják azt a rengeteg elismerést, melyeket a dzsúdósok az évek során megszereztek. Ezek az eredmények is bizonyítják az egyesület tagjainak tehetségét, elkötelezettségét és kemény munkáját.

A leányvári versenyzők az alábbi országokban nyertek serlegeket és mozaikokat: Ausztria, Belgium, Csehország, Egyesült Államok, Egyesült Királyság (Észak-Írország), Horvátország, Kanada, Lengyelország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia. 

A díjátadó ünnepség kiváló alkalom volt arra, hogy a Leányvári Judo Egyesület tagjai és a támogatók megünnepeljék az egyesület eddigi eredményeit és sikereit, valamint, hogy köszönetet mondjanak mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a hosszú és sikeres úthoz.

Az ünnepségen részt vett többek között Fári Csaba, Leányvár polgármestere, Kosztkáné Rokolya Bernadett, Piliscsév polgármestere, Balázs Márta Mariann, Piliscsév-Leányvár jegyzője, Nagyné Engler Zsuzsa, a Leányvári Erdély Jenő Általános Iskola igazgatója, Szikoráné Burányi Rita és Papp Pál helyi önkormányzati képviselők, Bognárné dr. Solymoskövi Veronika, a Leányvári SE elnöke, Valuska Krisztina, az egyesület titkára, Tóth János támogató, valamint Pfluger Antalné és Pfluger Antal, akik 33 éve, tehát a kezdetektől szervezik a szakosztály életét és edzik a versenyzőket.

A Leányvári SE jutalmazottjai Hertlik Nóra, Legény Mónika, Tandi Alexa, Tandi Rebeka, Veres Kinga, Veres Nikolett, dr. Vadas Dániel, Faragó Norbert, Hertlik Máté, Hertlik Péter, Oláh Szilárd, Szlovák Csaba, Szlovák Mihály, Veres Attila és Vezér Teofil versenyzők, valamint Hertlik István edző lettek. 

A Leányvári SE ezúton is köszöni a kesztölci, leányvári és piliscsévi önkormányzatok, valamint a Magyar Judo Szövetség támogatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában