Elismerések

2024.08.25. 15:05

Átadták az elmúlt évad közönségdíjait a Jászaiban

Bartos Ági és Figeczky Bence lett a kedvenc a Jászai Mari Színházban.

Kemma.hu

Augusztus 21-én megtartotta évadnyitó társulati ülését a Jászai Mari Színház. Tekintettel arra, hogy a 2023/2024. évadban a szokásosnál tovább játszott a színház, rendhagyó módon az évadnyitón adták át az előző évad közönségdíjai – adta hírül a tatabányai teátrum közösségi oldalán.

Bartos Ági, Figeczky Bence a díj átadása után
Bartos Ági, Figeczky Bence a díj átadása után
Fotó: Sipos Zoltán / Forrás: Jászai Mari Színház/Facebook

A közönség szavazatai alapján a 2023/2024. évad legjobb előadása Woody Allen romantikus vígjátéka, a Játszd újra, Sam! lett Crespo Rodrigo rendezésében, az évad legjobb színésznőjének járó díjat Bartos Ági, az évad legjobb színészének járó díjat pedig Figeczky Bence vehette át.

Bartos Ági a tavalyi évadban négy új bemutatóban volt látható: a Nem félünk a farkastól című tragikomédiában ő volt Honey, a Hóhérokban Shirley-t alakította, a Kételyben bábosként, a Játszd újra, Sam!-ben pedig Linda szerepében láthatta a közönség.

Figeczky Bence három új bemutatóban volt látható a 2023/2024. évadban: az évad első előadásában, a Farsang című komédiában a Katindátust, a Hóhérok című fekete komédiában Derek Clegg újságírót, a Játszd újra, Sam!-ben pedig a címszereplő Samet alakította.

A színház már a megszokott nyitvatartással várja látogatóit: hétköznaponként 10 és 18 óra tart nyitva jegypénztár, valamint az esti előadások előtt egy órával is nyit. Részletek: jaszaiszinhaz.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában