Víz, Zene, Virág

2024.06.30. 12:08

A tataiak is imádták az Arcidrát

Az elmúlt évben berobbant a magyar zenei életbe a tatai banda. Az Arcidra A Dal 2024 vetélkedő után a Víz, Zene, Virág Fesztivál színpadján is fellépett.

Goletz-DeáK Viktória

Bár az Ákos koncerttel egy időben szólt a tatai fiatalokból álló banda zenéje, mégis sokan választották inkább az Arcidrát. A Cseppecske Családi Sziget színpadának műsorát belépő nélkül nézhette meg a közönség, így azok is láthatták élőben a tatai zenekar koncertjét, akik nem vettek belépőt a fesztiválra. Az Arcidra pedig egyáltalán nem okozott csalódást a közönségének. A Petőfi Zenei Díj "az év felfedezettje" díjjal jutalmazott tatai banda természetesen az Egészben kell című slágerét is elhozta a Víz, Zene, Virág Fesztiválra. Közben a zenekar azt is elárulta, hogy a daluk felkerült a rádiós Top 40-es slágerlistájára is, ami hatalmas öröm számukra. A tatai közönség egyöntetű lelkesedése láttán biztosan mondhatjuk, hogy megy majd még feljebb is a slágerlistán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában