Elismerés

2 órája

Kiválóan teljesítenek a Kempelen-középiskola kadétjai

A tartalékosok napja alkalmából díjazták a komáromi Kempelen-középiskola kadétjait.

Körtvélyfáy Dina

A tartalékosok napját abban az időpontban rendezik, amikor 1848-ban tízezrek vonultak be önként katonának Kossuth Lajos szegedi toborzó beszédének hatására. A Kempelen-középiskolában több mint 6 éve folyik kiemelkedő színvonalon a honvéd kadét technikusi képzés. A képzés során számos megmérettetésen vettek részt a kempelenes kadétok, jelentős sport és szakmai sikereket értek el.

Chnupa Vivien Alexandra teljesítményét is könyvvel jutalmazták a Kempelen-középiskolában
Chnupa Vivien Alexandra teljesítményét is könyvvel jutalmazták a Kempelen-középiskolában
Fotó: Kerekes László / Forrás: Kempelen-középiskola

A középiskola és a vitéz Hajnal Jenő 12. Területvédelmi Zászlóalj Goldschmidt Roland alezredes vezetésével közös emlékezést szervezett a közelmúltban ez alkalomból. A rendezvényen több kempelenes diák is könyvjutalmat kapott.

A Honvédelmi Minisztérium és a Honvédelmi Sportszövetség közös szervezésében megvalósult versenyeken való kiemelkedő eredményeiért az alábbi tanulókat díjazták: Wéber Kristóf, Egri Olivér, Szabó Jázmin Etelka, Chnupa Vivien Alexandra, Gyulai Zsófia, Békefi Andor, Mező Levente József, Mészáros Tamás, Tősér Zsolt Zsombor.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában