Védekezés

2024.09.14. 14:14

Itt a lista, hol lesznek lezárások az árvíz miatt Esztergomban

A város vezetése döntött a lezárásokról.

Kemma.hu

Szeptember 14-én a szakemberek közreműködésével áttekintették Esztergomban is a dunai nagy árhullámmal járó feladatokat és intézkedéseket.

Hernádi Ádám polgármester tájékoztatása szerint a Duna várható vízszintje és a zavartalan védekezés biztosítása miatt az alábbi intézkedésekről döntöttek

  • A Nagy Duna sétányt várhatóan hétfő déltől lezárják. A szigeten lévő parkolókat - beleértve a Zöld parkolót is - hétfő reggel 6 óráig el kell hagyni mindenkinek.
  • A Kis Duna sétányon a Mindszenty tér és az Árok utca között, valamint a Mindszenty, Pór Antal és József Attila téren hétfő reggel 6 órától tilos a parkolás. Kedd reggel 6 órától pedig a behajtás is tilos lesz. Ezzel párhuzamosan a Deák Ferenc utca forgalma a teljes szakaszon kétirányúvá válik.
  • Hétfőtől további intézkedésig a város teljes területén a parkolás ingyenes. Azt kérik, hogy a szabályos parkolásra ez idő alatt is ügyeljenek a közlekedők.
  •  Kérnek mindenkit,hogy ebben a nehéz helyzetben fokozott odafigyeléssel közlekedjenek és a megszokottnál hosszabb menetidővel számoljanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában