Nyergesújfalu

2024.08.07. 15:00

Új ivóvízvezeték, fény a centrumig

A napokban befejezett, illetve még zajló helyi munkálatokról adott közre tájékoztatást a település polgármestere, Mihelik Magdolna.

Kemma.hu

Mint többek közt jelezte, a 10. számú főút városi szakaszáról Bajót felé induló közút jobb oldali sarkán, az ott működő húsbolt és az önkormányzat együttműködésében, rendezték a területet. A hírhez kapcsolódó megjegyzésben ott szerepelt az is, hogy a bolt melletti terület nem közparkoló. A települési fő utca elején rákötésre vár a kicserélt ivóvízvezeték, a szakaszon korábban nagyon sűrűn volt csőtörés. Hasonló gondot kell megoldani Babits Mihály utcában, a munkálatokhoz kapcsolódóan már lezárták az általános iskola utáni útszakaszt.

A nyergesi válogatott labdarúgó, Hajnal Tamás nevét viselő sportcentrumig vezető út mellett elkészült egy ledes kandeláber sor. Kivitelezésének költsége fele annyiba került, mintha a közüzemi hálózatra csatlakoztak volna, környezetbarát megoldás. Ilyen világítást kap majd a kerékpár út és a pincevölgyek bejárata közötti út is. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában