Ne maradj le!

2024.08.24. 20:43

Nyugdíjkorhatár, díszpolgári cím és szemétszedés: ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Összefoglaltuk a hétfői nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Mikor mehetek nyugdíjba? Itt a válasz, amit mindenki tudni akar

Sokan matekoznak teljes joggal leendő nyugdíjuk kapcsán. A leggyakoribb kérdés, hogy mikor mehetnek el. A kérdés azonban ennél összetettebb, ha a nyugdíjkorhatárról van szó. Főleg a nők esetében, ugyanis a korkedvezményes nyugdíjnál is van különbség egy három és egy ötgyermekes anya között például.

Díszpolgár lett a tatai tömegközlekedés nagy reformere

Idén is az államalapítás ünnepén adták át a tatai elismeréseket. Tata Város Díszpolgára címben részesült Németh Tamás János, a Volánbusz Zrt. vezérigazgató-helyettese. A kitüntetést Michl József polgármester adta át.

Székely Mártonnal szedhették a szemetet a Turulnál

A Turul’s Miners kezdeményezésére indult a program. Már az 5. alkalommal hívták szemétszedésre a Turul emlékműhöz a városlakókat.

A béke legendás szigete, amit mindenkinek fel kell keresnie a Bakonyban

Szebbnél szebb látnivalók, amelyek nem mellesleg hihetetlen történettel rendelkeznek. Már csak ezért érdemes eljutni a Bakony szívébe.

Óbudai korrupciós botrány: Kiss László volt a „főnök”

Főnöknek nevezték az óbudai korrupciós botrány szereplői Kiss Lászlót, akinek milliókat juttattak a fiktív szerződések utáni kenőpénzekből.

Nem fogja elhinni, mi mindent lopnak el az Állatkertből

Még júniusban történt, hogy Romániában valaki egy gyűrűsfarkú makit vitt el egy állatkertből. De a 158 éves Budapesti Állat- és Növénykertben is előfordult már, hogy elloptak állatokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában