Elismerés

2024.08.22. 06:17

Érdemkeresztet kapott a Nemzeti Földügyi Központ és a Vérteserdő fáradhatatlan munkatársa

Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök Komárom-Esztergom vármegyei szakembert is kitüntetett. Tarjáni Antal, a Nemzeti Földügyi Központ és a Vérteserdő nyugalmazott munkatársa Magyar Ezüst Érdemkeresztet vett át a köztársasági elnöktől.

Baranyai Mihály

Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök Magyar Ezüst Érdemkeresztet adományozott Tarjáni Antalnak, a Nemzeti Földügyi Központ és a Vérteserdő Zrt. nyugalmazott munkatársának, az erdészeti mélyépítés fejlesztése terén végzett eredményes munkája elismeréseként. A kitüntetést Nagy István agrárminiszter a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban tartott, a nemzeti ünnep alkalmából szervezett ünnepségen adta át.

A köztársasági elnök Magyar Ezüst Érdemkeresztet adományozott Tarjáni Antalnak, a Vérteserdő nyugalmazott munkatársának
A köztársasági elnök Magyar Ezüst Érdemkeresztet adományozott Tarjáni Antalnak, a Vérteserdő nyugalmazott munkatársának
Forrás: Vérteserdő/Facebook

Mint a Vérteserdő írta, Tarjáni Antal az Országos Erdészeti Egyesület Vértesi Helyi Csoportjában, az OMBKE  Tatabányai Helyi Szervezete tagjaként és fotóművészeti egyesületekben napjainkban is kiemelkedő közösségépítő tevékenységet végez. 

Ugyanezen az eseményen vehetett át Arany Érdemkeresztet Rombauer Tamás, a Magyarországi Arablótenyésztők Egyesületének elnöke, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok szaktanácsadója, nyugalmazott igazgatója, valamint Bronz Érdemekeresztet Koncz Antal, a Pilisi Parkerdő Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdésze, Kertész József, a Pilisi Parkerdő Zrt. nyugalmazott kommunikációs előadója az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát, valamint dr. Sebő Tamás Péter, a Komárom-Esztergom Vármegye Kormányhivatal nyugalmazott járási főállatorvosa Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában