Tájékoztató

2024.07.25. 09:51

Mai útinform: ezt kell tudni, ha autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Aszfaltoznak az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 66-os és a 60-as kilométer között, ahol lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a forgalmat sávelhúzással a külső és a leálló sávra irányították.

- Új terelést építettek ki Győr elkerülő szakaszán, a 81-es főúti csomópontnál. A 115-ös kilométernél fekvő csomópontban nem lehet felhajtani az autópályára Hegyeshalom irányába. A javasolt kerülőutat táblák jelzik. 

Hegyeshalom térségében, a Budapest felé vezető oldalon a 165-ös és a 169-es kilométer között a belső és a külső sávot lezárták, mert aszfaltoznak. A forgalmat sávelhúzással a leállósávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Hegyeshalom irányába a külső és a leállósáv járható. 

Az 1-es főúton, Herceghalomnál, a 23-as kilométernél felmarják az aszfaltburkolatot, 8.00 órától 15.00 óráig a forgalmat a főúttal párhuzamos mellékútra terelik. 
- Szárliget térségében, a 44-es és a 49-es kilométer között az útmenti padkát kaszálják. Reggel fél 8-tól délután fél 2-ig mozgó tereléssel a félpályás lezárással dolgoznak. 
- Győrött, a 127-es kilométernél felújítják a Béke hidat. A fél útpályát lezárták, nappal jelzőőrök, éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában