Ime az idei fellépőgárda

2024.07.11. 12:44

Kiderült kikre bulizhatunk idén a Kisbéri Napok alatt

Idén sem marad el Kisbér nyári fesztiválja. Már hivatalos az idei Kisbéri Napok programlistája.

Kemma.hu

Kisbér városa idén is megrendezi hagyományos nyári fesztiválját. A Kisbéri Napok ezúttal július utólsó hétvégéjén igyekszik a színes programokkal és neves előadókkal szórakoztatni a látogatókat.

Minden évben sokan szórakoznak a Kisbéri Napok programjain.
Minden évben sokan szórakoznak a Kisbéri Napok programjain.
Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit /Facebook

Az első este sztárfellépője Notar Mary lesz  aki mulatós zenéjével garantáltan fergeteges hangulatot teremt. A nap főzőversennyel indul, amely után ünnepélyes megnyitó és a Pro Cantata kórus koncertje következik. Az est zárásaként pedig Spy the Ghost DJ pörgeti a lemezeket.

Szombat este Radics Gigi varázsolja el a közönséget  lenyűgöző hangjával és energikus előadásával. A második nap ezen kívül főként a gyermekeket és családokat célozza meg, interaktív gyerekműsorokkal és kiállításokkal. A nap folyamán fellép Jack Spenót, és a Langallik is. Az éjszakai programot a Syncron utcabál zárja.

Vasárnap sportversenyekkel és további zenei programokkal folytatódik a fesztivál. Délelőtt Korda Dezső emlékversenye kerül megrendezésre, majd az Electric Fuse és Homonnay Zsolt lépnek fel. Az esti órákban a Stereo Swing nagy Gatsby partyja és a Hungária Tribute Band retro hangulatú koncertje szórakoztatja a közönséget. A záróesemény pedig Retro buli Bacher Gyulával.

Az esemény részletes programlistája már elérhető.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában