Verseny

2024.07.20. 08:55

Kakasfőző fesztiválon jártak a csatkaiak

Az idén XVIII. alkalommal megrendezett verseny sokakat vonzott. A Kakasfőző Fesztiválon remek programokkal várták az érdeklődőket.

Varga Réka Antónia

Forrás: Keszegfalva Hivatalos Oldala/Facebook

A csatkai csapat idén részt vett a rangos Nemzetközi Kakasfőző Fesztiválon, amelyet az Észak-Komáromhoz közeli Keszegfalván 18. alkalommal rendeztek meg. A csapat már a verseny előtti napokban lelkesen készülődött, és büszkén állították fel sátrukat a helyszínen. Az esemény nemcsak a főzésről szólt, hanem egy igazi közösségi élmény volt, ahol különböző országokból érkező csapatok mutatták be gasztronómiai tudásukat és kultúrájukat. A verseny napján a csapat tagjai korán keltek, hogy előkészítsék a hozzávalókat és minden szükséges eszközt.  A főzés során nagy figyelmet fordítottak a részletekre, és gondosan ügyeltek arra, hogy minden fűszer és hozzávaló tökéletes harmóniában legyen. A verseny végeztével a csapat tagjai elégedetten tértek haza, ha a győzelmet nem is tudták megszerezni, élményekkel és barátokkal gazdagodtak.

Csatka csapata a XVIII. Kakasfőző fesztiválon
Csatka csapata a XVIII. Kakasfőző fesztiválon
Forrás: Keszegfalva Hivatalos Oldala/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában