A nap hírei!

2024.07.21. 20:32

Jótékonyságból tetoválás? Így fogtak össze a tetoválók, hogy az állatokat megsegítsék!

Összefoglaltuk a hétfői nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Jótékonysági varratás: állatvédőknek gyűjtöttek a tetoválók

Jótékonysági tetováló napot rendezett Komáromban Kolozsvári Arnold. Több barátjával együtt sorra készítették a tetoválásokat annak érdekében, hogy minél magasabb összeget adhassanak át az állatvédőknek.

Újabb érem! Hidvégi Zalán ezüstérmes az ifjúsági kajak-kenu vb-n

Két éremmel zárta a tatai Hidvégi-család a bulgáriai korosztályos vb-t. Az ifi kategóriában versenyző Hidvégi Zalán éremgyűjteménye egy aranyéremmel és egy ezüstéremmel lett gazdagabb az ifjúsági-, és U23-as gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon.

Hogyan fuss melegben? Ezekkel a módszerekkel, könnyebb lesz az akklimatizáció!

Az elmúlt napok, hetek időjárása annak a futónak is sok(k) és betesz, aki rendszeresen fut. Azt gondolnánk, az ekkora hőséghez nem is lehet hozzászokni, de fokozatosan, okosan mégis kialakítható a hőakklimatizáció.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Méregdrága lakás: fotókon a 125 milliós tatai luxus 95 négyzetméteren

Tata bővelkedik a különleges és páratlan környezetet kínáló ingatlanokkal. Most egy olyan tatai luxuslakást találtunk, amiért rendesen perkálni kell, de a látvány kárpótol.

Ujjak eltörésével fenyegetőző rendező lett Magyar Péter pártjának másik alelnöke

Radnai Márk korábban egy újságírót fenyegetett meg, mert annak nem tetszett a férfi előadása – idézi fel a Mandiner.

Leköpik a papokat, felgyújtják, megrongálják a templomokat a muszlim migránsok (videó)

Egyre több támadás éri a templomokat, a muszlimok gyalázzák a keresztény embereket. Polgárpukkasztó videók terjednek az interneten arról, hogy az Európába érkező migránsok hogyan veszik semmibe a kereszténységet – hívja fel a figyelmet a V4NA Hírügynökség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában