Gyászhír

2024.07.09. 12:55

Gyászol Tata: elhunyt a vármegyeszerte ismert és elismert szakember

70 éves korában elhunyt Baráth Sándor tatai gázszerelő mester, a Komárom Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke.

Kemma.hu

Baráth Sándor 1972-ben szerzett gázvezeték és készülék szerelő szakmunkás bizonyítványt, majd húsz éven át az ÉGÁZ Zrt-nél gázszerelőként dolgozott. Egy idő után művezetőként a tanulókkal foglalkozott, egy a megyei szakembergárda jó része megfordult a keze alatt.

Sok éven át vizsgáztatott, részt vett a gázszerelő szakma vizsgaszabályzata szakmai részének kidolgozásában. Generációkat tanított, több olyan családdal került kapcsolatba, ahol az apa után a fiút is ő tanította, illetve vizsgáztatta.

A kamaránál több éve klubszerű formában tartott továbbképzéseket a gázszerelőknek. 2000 óta volt a tagja a Komárom Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségének, illetve 2014 óta pedig ipari tagozati elnökként kamarai alelnöki pozíciót is betöltött.

Temetése július 9-én, kedden lesz délután 3-kor Tatán. 

Nyugodjék békében!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában