Felejteheteten hétvége

2024.07.08. 13:42

Falunap: Ízek és élmények Hántán

Horgászverseny, főzőverseny, majorette-bemutató. Mozgalmasan telt a hántai falunap. Az este tombolával és zenés táncmulatsággal zárult.

Kemma.hu

A hétvégén megrendezett Hántai Falunap számos izgalmas programmal és eseménnyel szórakoztatta a helyieket és a látogatókat. A rendezvény már reggel 6 órakor kezdetét vette a horgászversennyel, ahol a horgászat szerelmesei mérhették össze tudásukat és szerencséjüket a helyi vizeken. Délután 1 órától a főzőverseny vette át a főszerepet, ahol a falubeliek legjobb szakácsai mutathatták meg, milyen finomságokat tudnak készíteni. A verseny után a Bakonyszombathelyi Amaryllis Mazsorett Csoport lépett színpadra, bemutatva színes és látványos műsorukat, amit nagy tapssal jutalmazott a közönség.

A Hántai falunap kedvelt fellépői voltak a bakonyszombathelyi Amaryllis Mazsorett Csoport
A Hántai Falunap kedvelt fellépői voltak a bakonyszombathelyi Amaryllis Mazsorett Csoport
Forrás: Amaryllis Mazsorett Csoport/Facebook

Ezt követően a helyi gyerekek adtak elő egy mesét a piros sapkás békáról, ami mindenkit mosolyra fakasztott. 18 órakor Csikós Szabina énekes lépett fel, magával ragadó hangjával elvarázsolva a közönséget. A faluvacsora 19 órakor kezdődött, ahol mindenki jóllakhatott a finom falatokkal. Jakab Cintia és Sánta Zsolt fergeteges hangulatot teremtettek a színpadon. Az est egyik csúcspontja a tombolahúzás volt 21 órakor, ahol értékes nyeremények találtak gazdára. A falunap végül a retro bulival zárult, ahol Bacher Gyula biztosította a talpalávalót, visszarepítve mindenkit a múlt évtizedek életérzésébe.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában