Gyászhír

2024.07.22. 13:37

Elhunyt a Dorog és a Komárom egykori kézilabdázója, akit már a rendőrség is keresett

Simsik Cynthia kézilabdázó korábban hét magyar csapatban, köztük a Dorog és a Komárom színeiben is pályára lépett.

Kemma.hu

Elhunyt Simsik Cynthia kézilabdázó, akit már a rendőrség is keresett. Halálának híréről az ujszo.com számolt be. A 31 éves  jobbszélsőt napok óta keresték, ám végül július 22-re virradó éjszaka holtan találtak rá Nagymegyeren, egy családi házban.

A dunaszerdahelyi sportoló eltűnését hozzátartozói jelentették a rendőrségen. Simsik Cyntiát utoljára július 18-án, csütörtökön látták, azóta nem adott életjelet magáról, szeretteivel sem kommunikált. Halálának híréről a dvsckezilabda.hu is beszámolt.

Simsik Cynthia Párkányban kezdett el kézilabdázni, majd tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe került. Innen igazolta le a Debreceni VSC, majd a 2016/2017-es idényre a Dorog, később a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a 2020/21-es idényre a Komárom. Simsik Cynthia összesen 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott Magyarországon.

Simsik Cynthia halálának ügyében a jogi minősítés meghatározásához boncolást rendeltek el. Azt, hogy milyen körülmények között vesztette életét, valamint, hogy a halálát milyen események előzték meg, még vizsgálják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában