Választások 2024

2024.06.09. 13:25

A Bányász legendája nevelt lányát is elkísérte szavazni +video

Az egyszeres válogatott Szabó György, a tatabányai labdarúgás legendás alakja nevelt lányával, az első szavazó Erikával közösen érkezett a vármegyei könyvtárhoz.

Kemma.hu

Először Gyuri bácsi adta le a voksát a tatabányai könyvtárban, majd közösen elmentek Felsőgallára, ahol Erika első szavazóként járult az urnához. Az egykori focistán látszott, hogy nagyon meghatódott, hogy ő kísérheti el nevelt lányát élete egyik első fontos döntésére. 

Ne maradjatok le semmiről! Kövessétek velünk a választás alakulását hírportálunkon és Facebook-oldalunkon!

Természetesen Gyuri bácsit sokan felismerték a szavazóhelyiségben is, a tatabányai legenda pedig szívesen leállt beszélgetni mindenkivel. 

Erika a szavazás után a Kemma.hu-nak elmondta, hogy első szavazóként számára ez egy nagyon fontos nap és nagyon örül, hogy nevelőapja elkísérte. 

Nagyon fontos ez a nap számomra, mert a jövőnkről döntünk. Fiatal szavazóként a családom körzetében is látom azt, hogy ez mennyire fontos. Ezen a fontos napom a nevelőapukám kisért el és döntöttünk együtt a jövőnk sorsáról. Arra buzdítok mindenkit, hogy jöjjön el szavazni és mai napon tegye le voksát arra, akit szívéből úgy gondol

 – mondta Erika. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában