Választások 2024

2024.06.09. 12:41

Sinkovicz Zoltán: az Egymillió Találkozás Napja is növelhette a szavazókedvet

Sinkovicz Zoltán, Kisbér polgármestere is szavazásra buzdítja az embereket.

Kemma.hu

Már az első részvételi adatok is kiugróak voltak Kisbéren, ez a szám, azóta is növekszik, most 25 % körüli adatoknál járnak. Sinkovicz Zoltán, Kisbér város polgármestere a Kemma.hu-nak elmondta, neki is sorba kellett állnia, hogy leadja a voksát, olyan sokan voltak. A polgármester szavazásra buzdít minden választópolgárt. 

Ne maradjatok le semmiről! Kövessétek velünk a választás alakulását hírportálunkon és Facebook-oldalunkon!

– Azt gondolom, hogy a szavazás nagyban befolyásolja az egész Európai Unió, Magyarország, a vármegyénk és Kisbér jövőjét. Bízom a választók bölcsességében, hogy olyat fognak választani, aki biztosítja Kisbér és az ország biztonságát – mondta el a polgármester, majd hozzátette:

Ilyen választásra még korábban nem került sor, hogy az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat egyszerre tartják hazánkban. A polgármester úgy gondolja, hogy az Egymillió Találkozások Napjának is köszönhető, hogy már most ennyien érkeztek a szavazófülkékbe.

– A tegnapi napunk arról szólt, hogy minél több kisbéri választópolgárt felkerestünk, és megkértük őket, hogy menjenek el szavazni, hiszen most tudnak beleszólni a város és az ország jövőjébe – zárta mondandóját Sinkovicz Zoltán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában