Kemma.hu videó

2024.06.08. 20:08

Edda koncert Komáromban: megtelt az erőd rajongókkal +videó

Edda-koncertre várták a közönséget a Monostori erődben. A program iránt olyan sokan érdeklődtek, hogy még a telt ház táblát is ki kellett tennie a szervezőknek.

Körtvélyfáy Dina

Igencsak nehéz dolga volt annak, aki parkolóhelyet szeretett volna találni a Monostori erőd közelében. Az Edda koncert ugyanis rengeteg látogatót vonzott.

A rajongók nagyot buliztak az Edda-dalokra
A rajongók nagyot buliztak az Edda-dalokra
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A látogatók egy része bebocsátásra várakozott, de a bejáratnál már a telt ház tábla fogadta őket. Az őrök azonban egy idő után mindenkit beengedtek, így senki nem maradt Edda nélkül.

A rajongók sálakkal, zászlókkal, eddás pólóban érkeztek és lelkesen dalolták Pataky Attilával a legnagyobb slágereket. A zenekar dobosa Benkó Ákos, az észak-komáromi művészeti alapiskola dobtanára.

A komáromiaknak a pénteki nap egy másik izgalmas programot is tartogatott, ekkor döntötték ugyanis meg a leghosszabb palacsinta hazai rekordját. A nagy munkát követően jólesett a kikapcsolódás, amire az ingyenes Edda koncert kiváló alkalmat adott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában