Közösség

2024.06.05. 07:00

Az eső sem moshatta el a szőnyi családi napon a jó hangulatot +fotók

Ismét megrendezték a családi napot Szőnyben, a Kórház-tó partján. Bár az időjárás nem kedvezett a programnak, így is sokan ellátogattak az eseményre.

Körtvélyfáy Dina

A családi nap horgász- és marhapörköltfőző versennyel indult. A horgászversenyen első lett Papp Norbert, második Molnár Péter, harmadik helyen pedig Bottyán Ádám végzett.

A Past Vibes is fellépett a családi napon
A Past Vibes is fellépett a családi napon
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

A főzőversenyre tizenkilenc csapat nevezett. A nap végén a Süllő Tanya győzedelmeskedett, a második helyen a Dini-Vök, a harmadikon pedig a KVSE Öregfiúk végeztek.

Nem hiányozhatott a programelemek közül a helyi fellépők műsora sem. A Miénk a színpad programban színpadra lépett a Kemence Bábcsoport, a Máltai Szeretetszolgálat fiataljai, a Zsebibaba Bölcsőde, a Színes Óvoda, a Bozsik-iskola diákjai.

Ebédre szeretetvendégséggel készültek a szervezők, a Kemence Egyesület tagjai pedig lángossal kedveskedtek a családi nap résztvevőinek, amely nagy sikert aratott és percek alatt mind elfogyott.

Délután a Past Vibes Streetband és a Kifordítva Zenekar szórakoztatta a szőnyi közönséget. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában