Celebmustra

2024.06.23. 19:48

A legédesebb koncertfotó, majdnem válás és elfeledett apák napja - ez történt celebjeinkkel

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Tündéri fotót osztott meg ByeAlex tatabányai koncertjéről

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, ismét új helyszínen várta a kikapcsolódni vágyókat a Tatabányai Sörfesztivál. A tizedik fesztiválnak ezúttal a Multifunkcionális Sportcsarnok környezete adott otthont, amelyre már az első, pénteki napon több mint nyolcezren látogattak ki. A szombati napon ByeAlex is fellépet, aki fergeteges partit csapott.

Erről Facebookján is osztott meg néhány pillanatot. Először kedvenc fotóját osztotta meg közösségi oldalán, amelyen egy tündéri kislány látható, amint apukája nyakában ülve, és egy táblát tartva élvezi a koncertet.

Hoppá: Kunu Márió és Kunu Alexandra ismét együtt?

Mint arról korábban beszámoltunk, az interneten röppent fel a híre annak, hogy Kunu Márió és felesége, Alexandra házassága veszélybe került, ugyanis az énekes közösségi oldalán vasárnap egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban egy meglehetősen sokatmondó képernyőkép jelent meg egy beszélgetésről, amit az előadó egy másik nővel folytatott. A fotót vélhetően véletlenül posztolta Márió, és hamar törölték is, ám a rajongói nagy része ennek ellenére is látta.

A sok találgatás után az énekes felesége, Kunu Alexandra színt vallott az Instagram-oldalán, és megerősítette a sejtéseket, miszerint a kapcsolatuk véget ért.

10 évet hagyunk magunk mögött, született egy gyönyörű kisfiunk, tisztelet egymás felé meglesz mindig.

Most azonban fordulhat a kocka, hiszen Kunu Márió június 19-én közös fotókat posztolt hivatalos Instagram-oldalára, amelyeken látszólag a legnagyobb boldogságban csobbantak a medencébe a kánikula elől menekülve.

Pápai Joci: „Sok mindent elrontottam az életemben, de a gyereknevelést egyelőre nem”

Pápai Joci és felesége nagyon fiatalon lettek szülők. Joci nem is érzi komolynak a generációs különbséget a családban. A tatai énekes a Hot! magazinnak mesélt nyíltan erről.

Baráti a kapcsolatom velük, hiszen nemrég ott szórakoztam, ahol most a lányom, és ott kosaraztam, ahol most a fiam. Olyan közvetlenül beszélgetek a fiammal a csajokról, a lányommal meg a szórakozásról és az azzal járó dolgokról, mint a barátaimmal

– árulta el Joci. A gyerekek, 19 éves Hanna és a 13 éves Zalán, pedig emiatt könnyedén avatja be az életükbe a szülőket.

Pápai Joci és lánya, Hanna
Pápai Joci és lánya, Hanna
Forrás: HOT! magazin

– Minden egyes nap együtt éljük meg a szomorú és vidám pillanatokat. Ettől is lett ilyen erős a kapocs a gyerekeim és köztem. Sok mindent elrontottam az életemben, de a gyereknevelést egyelőre nem – mondta a tatai énekes, aki szerint a gyerekei mindig is értették, mivel jár az ismertsége, és az első perctől kezdve tökéletesen kezelték a dolgot.

Dúl a szerelem Galambos Lajos lánya és milliárdos párja között

Galambos Lajos lánya csak úgy tündököl, mióta rátalált a szerelem. Az ország trombitásának lánya, aki divattervezőként építi karrierjét, még nőnapon mutatta meg, mekkora csokor virágot kapott szerelmétől, az üzletember Csipak Pétertől. Azóta alig láthattuk őket közös képen, ugyanis nem osztottak meg a kapcsolatukról semmit, viszont a minap Bogi egy videót osztott meg magáról és párjáról, ami igazán feltüzelte a kedélyeket.

A Borsonline beszámolója szerint Bogi és Péter közös videójában Budapest egyik népszerű sétálóutcájában láthatjuk a szerelmeseket, miközben éppen egymást falják. Nem túlzás, tényleg nagyon heves csókok közepette kapták le a divattervezőt és az ingatlan fejlesztéssel foglalkozó befektetőt. Maga Bogi osztotta meg a videót közösségi oldalán, amelyhez szívecskét írt. Így biztosra vehetjük, hogy kapcsolatuk töretlenül épül.

Megfakult Berki Krisztián emléke? Mazsi már nem őt köszöntötte apák napján

Valóban úgy megfakult már a tatabányai származású Berki Krisztián emléke, hogy Mazsit, az özvegyét nem is érdekli többé? Az Origo szerint erről lehet szó. Apák napja alkalmából ugyanis az új párjáról, Zoltánról tett csak említést, amikor kiposztolt egy közös családi fotót, amelyen jelenlegi párja, annak előző kapcsolatából született kislánya, valamint Berki Mazsi és az ő kislánya, Emma látható.

A luxusözvegy Berki Krisztiánt egy szóval sem említette meg. És nem is ez az első eset: néhai férje halálának évfordulóján sem tett közzé egyetlen sort sem.

Éri is őt sok támadás emiatt. Hiszen Berki Mazsi szinte még el sem temette gyermeke apját, máris szerelembe esett a dúsgazdag Zoltánnal, akit meg is próbált titkolni a nyilvánosság előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában