Kampány

2024.05.28. 12:00

Szücsné 15 éves tervet hirdetett

Út a jövőbe a gyermekekért, az unokákért és egy boldogabb városért. Röviden így foglalható össze a Többségben Tatabányáért Választási Szövetség kampányrendezvény üzenete Szücsné Posztovics Ilona polgármester szerint.

Kemma.hu

Kampányrendezvényt tartott a Többségben Tatabányáért Választási Szövetség május 27-én, hétfőn. Szücsné több napirendi pontból álló fórumának a Vértes Agorája félig megtelt nagyterme adott otthont. 

Szücsné Posztovics Ilona kampányrendezvénye Tatabányán
Szücsné Posztovics Ilona arról beszél, hogyan élhetnek boldogabban a tatabányaiak
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Szücsné Posztovics Ilona polgármester megnyitotta a rendezvényt, ahol az Egyensúly intézet településindex számításaira alapozva mutatta be Tatabánya középmezőnyben elfoglalt szerepét – a vármegyeszékhelyeket tekintve. Mint mondta, 2014 és 2021 között a lakosságszám 4707-tel csökkent, összesen 65.874-en élnek Tatabányán. Ami még csökkent – fogalmazott – az a diplomások száma (15 százalék), holott növelésük fontos stratégiai pont. 

Második napirendben Szücsné 15 év alatt teljesíthető tervet tett le az asztalra. Szerinte, fontos az utak és a járdák rendbetétele, egy vízgazdálkodási terv kialakítása, a parkolási gondok felszámolása, a köztisztaság kérdése és a zöldfelületek karban tartása is sürgető kérdés. A polgármester tíz perces járatsűrűséget ígért a buszközlekedésben, továbbá a közterület felügyeleti munka felülvizsgálatát és még több traffibox telepítését jelentette be.

Szücsné pontot tenne a vasútállomás ügyének végére

A városvezető azt ígérte, megválasztása esetén szeretne pontot tenni olyan fontos állami beruházások végére, mint az évtizedek óta húzódó vasútállomás projekt, vagy a fedett uszoda kérdése, valamint egy leendő P+R parkoló létesítése. A továbbiakban a képviselőjelöltek bemutatkozásáról szólt a fórum.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában