Kődiploma

2024.03.13. 13:55

Rangos elismerést kapott munkatársunk, Fenyvesi Károly

A 24. Nemzetközi Kőkonferencián bejelentették, hogy a tatabányai székhelyű Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete az érdekvédelmi szervezet legrangosabb elismerését adományozta Fenyvesi Károlynak, 24 Óra nyugdíjas munkatársának.

Kemma.hu

A Kődiplomát szerdán adta át az újságíró nyergesújfalui otthonában Csapucha Tamás, az ipartestület jegyzője. A kőbe vésett felirat szerint az eddig vezető úton a kitüntetett kimagasló szakértelemmel közreműködött híranyagok megjelenésében a szervezetről, a köves szakmáról. A hosszú évek alatt odaítélt harminchárom Kődiplomából ez a harmadik, amelyet nem szakmán belüli vehetett át.

Fenyvesi Károly, a 24 Óra és a Kemma.hu nyugdíjas munkatársa Kődiplomát kapott
Csapucha Tamás (balra), Fenyvesi Károly és a Kődiploma
Forrás:  24 Óra

A jegyző és az újságíró találkozóján természetesen szó esett az ipartestület egyik szervezés alatt álló jelentős eseményéről. Norvégia, Anglia, Németország, Franciaország és Ausztria után, ebben az esztendőben Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete rendezheti hazánkban az Európai Kőfaragó Fesztivált. Helyszíne az Országház előtti Duna-parti sétány lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában