2024.01.26. 16:30
Tóth Tivadar séf a szívét teszi az ételekbe – PODCAST
Mindössze négy éves volt, amikor elhatározta, hogy szakács lesz.
Tóth Tivadar séf tudatosan indult el a gasztropályán. Óvodásként is már szakácsnak öltözött a farsangon. Végigjárta a ranglétrát, közben cukrász végzettséget is szerzett.
Tíz évig hajón dolgozott, a cégnél ő lett a legfiatalabb konyhafőnök. Akkor még csak 24 éves volt. Miután utoljára kikötött a folyami hajó, aminek búcsút intett, újabb kihívások várták a fővárosban. Két négycsillagos hotel konyhafőnöke lett, mielőtt a Malom és Kacsa tulajdonosai megkeresték, ahol az tatai étterem indulásától Tivadar az executive séf.
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!
Kemma.hu podcast
- Kavicsok címmel szervez ünnepi műsort az egykori Bányász Színpad a Jászaiban
- 75. jubileumát ünnepli a Bányász Táncegyüttes
- Cukormázzal is „harcoltak a szénért”
- Mindenkit szeretettel várnak a Koreográfus versenyre - PODCAST
- Gigantikus tervekkel indult el az eocén program Tatabányán is