Programajánló

2024.01.19. 06:55

Nyílt nap, csúszkálás, családi nap és jókedv – íme néhány remek program a hétvégére

Hidegben is kikapcsolódnál a családdal? Vagy csak kieresztenéd a gőzt? Élményekkel indítanád az évet? Van ötletünk. Mutatjuk a legjobb programokat erre a hétvégére, Komárom-Esztergomban.

Kemma.hu

Jégpályák Éjszakája Tatabányán

Pöttyös jég, jégdiszkó, ügyességi feladatok, nyeremények. Ezzel hirdeti a Tatabányai Műjégpálya Hivatalos Facebook oldala a január 20-án, szombaton 17 órától kezdődő Jégpályák Éjszakája eseményt. A rendezvényen a tatabányai színekben versenyző kerekesszékes curling vegyespárosnak gyűjtenek a szervezők, akik 2024 márciusban a koreai világbajnokságon képviselik hazánkat.

Maskarás délután családoknak

A Vértes Agorája és Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon közös eseményen Maskarás családi délutánt tartanak január 20-án, délután 15 órától. A programok között lesz a MiaManó Színház előadása, arcfestés, kézműves babrálgatás, valamint Bolondóra Fefi bohóccal. Részletek megtalálhatóak a Facebookon.

Nyílt nap a Peronban

Január 20-án, szombaton Nyílt nap lesz a Peron Pop Zeneiskolában Tatán. Ha szeretnél könnyűzenét tanulni, keresed a tökéletes hangszert, vagy szükséged van némi motivációra, hogy belevágj a zenetanulásba, akkor most itt a lehetőség:

  • Ismerkedj meg fiatal, lelkes oktatóinkkal!
  • Próbáld ki a hangszereket, hogy kiválaszd a neked megfelelőt!
  • Az egész napos program során jobban megismerheted a Peron könnyűzenei világát!
    Részletek az esemény Facebook-oldalán.

TurbóCsiga Esztertomban

„Ha péntek, akkor Csiga gyorsító edzés 18.30-kor a Dobó pályán!” – írják a szervezők az esemény oldalán, amelyet január 19-én, pénteken tartanak az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban.

Ahogyan az olvasható az oldalukon: Bármennyire is azt gondoljuk, hogy a futás egy egyszerű dolog, és erőnléti állapotunk a lefutott kilométerekkel egyenes arányosságban nő. Mégis, ha komolyan vesszük a feladatot, és a versenyeken a többiekkel szemben is egyre jobb eredményeket szeretnénk elérni, kénytelenek vagyunk felvenni a kesztyűt, és elmozdulni tudatosabb, tudományosabb edzésmódszerek irányába. Minden információt megtaláltok az esemény oldalán a Facebookon.

Mesehallgatás és beszélgetés Tatabányán

A NépmesePont állandó programjára szeretettel várják a szervezők a gyerekeket, felnőtteket, kicsiket és nagyokat egyaránt, valamint mindazokat, akik „elvesznének” kicsit a mesék csodás világában január 21-én, vasárnap délelőtt 10 órától a Puskin Művelődési Házban. A szervezők készülnek mesékkel, de szívesen megszólaltatják bárki kedvencét. Aki mesél: Tóth Zsóka előadóművész, részletek pedig erre a linkre kattintva érhetőek el.

Bingózz egy jót Bánhidán!

Határtalan izgalom a népszerű közösségi játékkal a tatabányai Puskin Művelődési Házban január 19-én, pénteken 10 órától. A szervezők mindenkit várnak szeretettel!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában