Vetélkedő

2023.12.12. 19:10

A komáromi Jókai-gimi legerősebbje címért versengtek

Több mint húszan küzdöttek a Jókai legerősebb ember címért a Jókai Mór Gimnáziumban. A vetélkedő még a kétezres évek elején indult el, és majdnem minden évben megrendezték, utoljára 2019-ben.

Körtvélyfáy Dina

Lányok is jeleskedtek a megmérettetésen

Forrás: Facebook

Fotó: komarom.hu

Pőcze László pedagógus elmondta, nem volt egyszerű dolga azoknak, akik beneveztek a megmérettetésre. Úgy vélte, akadt olyan kisebb diák, aki kicsit túl is vállalta magát, de reméli, mindenki élményekkel tért haza a versenyről. Szeretnék, ha a megmérettetés a jövőben újra városivá válna háziverseny helyett.

A Jókai legerősebb lánya végül Debreceny Dalma lett, a második helyen Kocsis Dóra, a harmadikon pedig Halápi Petra végzett. A fiúknál holtverseny alakult ki Füredi Tamás és Both Márton között, végül előbbi szerezte meg a megtisztelő címet. Bronzérmes lett Orbán Balázs. A résztvevőket oklevéllel, az első három helyezett pedig gyümölcskosárral és kapucsínó jeggyel jutalmazták. A második helyezettek pizzautalványt, míg a győztesek edzőterembérletet vehettek át. A rendezvényt a Duna Sportcentrum, a Monaco Kávézó és a Nana Pizzéria támogatta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában