Jótékonyság

2023.11.28. 13:40

Jótékonysági bringatúrát szerveznek Kisbéren az SMA-val küzdő Robika gyógyulásáért

December 2-án egy jótékonysági kerékpározásra invitálják a segíteni vágyó bringásokat. A befolyt összegből a bakonyszombathelyi SMA-val küzdő Robika családját támogatják.

Kemma.hu

Még csak két hetes volt a pici, amikor kiderült róla, hogy SMA-s

Forrás: beküldött

A “Mozdulj a Városodért“ csoportból nőtték ki magukat, de ugyanazt a szellemiséget és tevékenységet kívánják folytatni, Kisbéren és környékén az aktív pihenés népszerűsítését, kerékpártúrák szervezését, kulturális és jótékonysági események megvalósítását. Az elmúlt 5-6 évben mintegy 30 különböző távú és nehézségű kerékpártúrájukon vehettek részt az érdeklődők. Szerveztek várostörténeti sétákat, segítettek nehéz helyzetbe került családoknak.

Ezúttal december 2-án egy jótékonysági kerékpározásra invitálják a segíteni vágyó bringásokat. A befolyt összegből a bakonyszombathelyi SMA-val küzdő Robika családját támogatják.

Szombaton 9 órakor Kisbéren, a Batthyány-kastély előtti téren gyülekeznek. Majd 9 óra 15 perckor indulnak Bakonyszombathelyen keresztül Rédére, ahol idegenvezetéssel megtekintik a “Rédei 24 fenyő“ vadászati és természetrajzi gyűjteményt. A települési önkormányzat jóvoltából forró tea vár a bringásokra, az egyesület tagjai pedig némi harapnivalóval kedveskednek a résztvevőknek. A mintegy egy órás program után tekernek vissza Kisbérre. A táv mindössze 30 km, így a kevésbé edzett bringások is bátran vállalhatják az utat. A részvétel feltétele a támogatásra szánt összeg, számlára való befizetése.

A támogatásra szánt összeget a Tégy Te is a Településedért Egyesület számlájára: 11600006-00000001-98765471 várják. 
Megjegyzésben az alábbit írják a segíteni vágyók:  SMA Robika Támogatás

jótékonysági tekerés
Jótékonysági tekerés
Fotó: Beküldött / Forrás: Beküldött

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában