Helyi szervezet

2023.10.05. 16:06

Megható idősek napi ünnepséget szervezett Környén a Vöröskereszt

A Vöröskereszt helyi szervezete Idősek Napi ünnepséget szervezett Környén. Köszöntötték a település legidősebb lakóit. Az eseményre a 70 év feletti hölgyeket, urakat hívták meg.

Kemma.hu

Köszöntötték a hetven évnél idősebb környeieket

Forrás: kornye.hu

– Köszönettel tartozunk, hogy szorgalmas munkájukkal, áldozatukkal a nehéz időkben megteremtették nekünk, fiatalabbaknak, gyermekeiknek, unokáiknak, hogy tanulhassunk, dolgozhassunk, gyarapodhassunk. Köszönjük mindazokat az értékeket, amelyeket megőriztek és mindazt, amivel minket felvérteznek és gazdagítanak – köszöntötte a megjelenteket Eisenbart Győzőné, a Vöröskereszt helyi szervezetének elnöke, majd Beke László polgármester a gondolatot folytatva így fogalmazott: a mai délután a szép korú társaink irányába kifejezett háláról, tiszteletről, szeretetről és köszönetről szól.

Hagyományosan az Idősek Napi ünnepség keretében köszöntötték a falu legidősebb lakóit. A 96 esztendős Mike Ferencnét, Ganzler Erzsébetet, aki sajnos betegsége miatt távol maradt, és szintén a távolból köszöntötték nagy szeretettel a 103 éves Gyarmati Istvánt, azaz Pista bácsit, aki jelenleg a lányánál él Budapesten. Távollétében Szilágyi István vette át a „stafétát” és a köszönet virágait Andor Ildikó titkártól. Ő október 2-án ünnepli 92. születésnapját.
Rácz Istvánné, született Kása Margit és Rácz István 1958. február 2-án kötött házasságot Környén, a falu legidősebb házaspárja tehát már 65 esztendeje fogja szeretettel egymás kezét.
A köszöntéseket követte a Sramli Kings vérpezsdítő műsora, később az ízletes vendéglátás, végül pedig Troják Frigyes és társa húzta a talpalávalót. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában