NB III.

1 órája

Döntetlent játszott a Komárom

Nem született győztes a vasárnapi mérkőzésen. A Komárom VSE ugyan nem kapott ki az Újpest FC II. együttesétől, a szezon első győzelmére még várniuk kell.

Kemma.hu

Hazai pályán fogadta a Komárom VSE az Újpest FC II. csapatát. Az ütközet alatt az első találatot az Újpest játékosa, Árki Marcell szerezte meg a 14. percben. A válasz azonban gyorsan jött a hazaiaktól, hiszen Horváth Roland a 17. percben kiegyenlítette az összecsapást. Az első félidőben több gól nem született, így 1-1-es döntetlennel vonultak az öltözőbe a csapatok.

Komárom VSE - Gyirmót FC Győr II. NBIII. foci (8)
A Komárom VSE első győzelmére még várni kell 
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A második felvonásban az 54. minutumig kellett várni az újabb gólig, ezzel az Újpest 2-1-re átvette a vezetést. A 86. percben azonban jött a dráma, Eckl Patrik öngóljával újból egállá alakult a meccs, ezzel 2-2-es eredménnyel ért véget a párharc.

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 8. forduló.

Komárom VSE - Újest FC II. 2-2 (1-1)

Komárom, Berecz Dezső Sporttelep, vezette: Horváth P. (Nagy M., Burján I.)

Komárom: Ásványi - Kubicsek (Óvári 80.), Horváth, Sandal, Szecsődi, Koch, Tímári, Nagy Z. (Csöngei 75.), Kapus (Bartos 46.), Múcska (Vizler 80.), Nagy Zs (Bán 75.).

Újpest: Svékus - Kaczvinszki, Eckl, Mucsányi, Árki (Tóth 61.), Helmich, Dénes (Mező 85.), Simon, Dékei, Sarkadi (Kollarik 76.), Baranyai.

Gólszerzők: Horváth (17.), illetve Árki (14.), Dékei (54.), Eckl (ög, 86.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában