Jótékonyság

2023.10.05. 19:40

A polgárőrök és az önkéntes tűzoltók javára szerveztek bált Dunaalmáson

Összefogtak a dunaalmásiak és a neszmélyiek, hogy együtt támogassák a helyi önkéntes egyesületeket. A hétvégén tartott jótékonysági batyusbál bevételével a Neszmélyi Polgárőr Egyesületet, illetve a Dunaalmási Önkéntes Tűzoltó Egyesületet támogatták.

Goletz-DeáK Viktória

Az Őszi Ízek Fesztiválon is készültek Tűzoltó és Polgárőr Bálra

Forrás: Összefogtak a dunaalmásiak és a neszmélyiek, hogy együtt támogassák a helyi önkéntes egyesületeket. A hétvégén tartott jótékonysági batyusbál bevételével a Neszmélyi Polgárőr Egyesületet, illetve a Dunaalmási Önkéntes Tűzoltó Egyesületet támogatták. /Facebook

Szabó-Takács Edit, a dunaalmási önkormányzat munkatársától megtudtuk, hogy nagy sikere volt a rendezvénynek, amin mintegy százötvenen vettek részt. De nemcsak az támogathatta a belépőjegyek árával az egyesületeket, akik a mulatságra is elmentek. Bárkinek lehetősége volt támogató jegyet vásárolni, amivel hozzájárulhatott az este sikeréhez. De a helyi cégek és szervezetek pedig a tombolára felajánlott ajándékokkal segítették a jótékonysági bált. Ezen kívül tortalicitet is tartottak, a helyi asszonyok keze munkáját dicséri finomságok mind elkeltek, és természetesen el is fogytak az este. A befolyt összegek szintén az egyesületekhez kerültek. 

A jó hangulatról a Ströcker Melody gondoskodott, sok párt csalva a táncparkettre. Az este folyamán a két település polgármestere köszöntötte a vendégeket és az egyesületeket. Mint mondták: ezzel a jótékonysági bállal szerették volna megköszönni az egyesületek segítségét. Majd átadtak egy-egy emlékplakettet és ajándékcsomagot Őz Zoltánnak, a Neszmélyi Polgárőr Egyesületet vezetőjének, illetve Kiss Ákosnak a Dunaalmási Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetőjének. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában